Zoekmachine optimalisatie

Beter vindbaar worden in Google

Een hoge positie in zoekmachines
kan altijd bereikt worden

Een hoge positie in Google is in principe voor iedere website haalbaar. Echter, er zijn tientallen factoren die u op orde zal moeten hebben. Wij helpen u graag deze hoge positie te behalen.

Waar letten zoekmachines op?

Zoekmachines hechten onder andere veel waarde aan snelheid, unieke inhoud van uw website, en juiste codering van uw webteksten.

Dat betekent dat uw website zowel technisch als inhoudelijk op orde moet zijn. Wij hebben veel praktische ervaring op het gebied van technische én inhoudelijke optimalisatie. Graag helpen wij u in aanmerking te komen voor een toppositie in Google. Het maakt overigens niet uit met welk CMS u werkt. Wij hebben ervaring met diverse systemen.

Gratis scan van uw website

Optimalisatie is nooit een garantie voor succes. Er zijn immers andere websites die ook een hoge positie willen behalen. Maak daarom niet onnodig een sprong in het diepe.

Wij kijken graag vrijblijvend voor u naar de vindbaarheid van uw website. Wij zullen in kaart brengen welke elementen van uw website al wel voldoen aan de eisen die Google stelt, en welke elementen voor verbetering vatbaar zijn. Vervolgens kunt u kiezen om zelf aan de slag te gaan met de verbetermogelijkheden, of u kunt kiezen om ons de inhoudelijke en technische optimalisatie uit te laten voeren.

Onze diensten

Enkele factoren

Interne links

Als er binnen uw website slechts één link is naar een bepaalde pagina, dan vermoeden zoekmachines dat deze pagina niet belangrijk is.

Meta-tags

Een aantal meta-tags is nog relevant voor zoekmachine optimalisatie. Heeft u voor iedere pagina een unieke titel, keywords en description?

Snelheid

Een geoptimaliseerde code van uw website en de juiste instellingen van uw server zorgen voor een veel snellere laadtijd van uw website.

Gebruik van kopjes

Als u kopjes gebruikt (bijvoorbeeld <h2> en <h3>), dan begrijpen zoekmachines beter wat de inhoud van de pagina is. Zonder goed gebruik van kopjes in de code, is een goede positie moeilijk te bereiken.

Unieke content

Zoekmachines hechten waarde aan unieke content. Plagiaat levert strafpunten op bij het bepalen van uw positie.