Webteksten (her)schrijven

Webschrijven schrijven en redigeren

Goede webteksten leiden tot meer bezoekers en dus tot meer klandizie

Tegenwoordig hechten zoekmachines veel waarde aan de opbouw en codering van de webteksten. Goede webteksten communiceren dus niet alleen uw zakelijke boodschap, maar zijn ook goed indexeerbaar.

Webteksten laten schrijven

U heeft nog geen webteksten, en u wilt ze laten schrijven

Om webteksten voor uw bedrijf te kunnen schrijven, moeten wij uiteraard eerst een helder beeld hebben van uw bedrijf. Wie wilt u bereiken? Welke diensten of producten heeft u uw bezoekers te bieden? Welke toon past bij uw bedrijf? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die absoluut gesteld moeten worden.

Vervolgens schrijven wij een voorbeeldtekst. Zijn we het eens over de stijl, dan schrijven wij ook de andere webteksten. Mocht het nodig en mogelijk zijn, dan kunnen wij de webteksten ook op uw website plaatsen.

Webteksten laten redigeren

U heeft al webteksten, en u wilt dat ze beter vindbaar worden in Google

Als u de teksten inhoudelijk in tact wilt houden, zullen wij de code van de webteksten op orde brengen. De teksten worden dan beter indexeerbaar door zoekmachines, waardoor uw positie in Google stijgt.

Wilt u ook inhoudelijke aanpassingen, dan is het waarschijnlijk dat wij eerst meer informatie over uw bedrijf nodig hebben. Graag gaan wij een samenwerking met u aan, om de inhoud van uw website tot een succes te maken.

Onze diensten

Ervaring

Webteksten voor grote bedrijven

De afgelopen jaren schreven onze webredacteuren webteksten voor onder andere energiemaatschappij E.ON en vakbond CNV Vakmensen, en publiceerden wij webteksten op de websites van Sony Benelux en supermarktketen Jumbo.

Webteksten voor kleine bedrijven

Wij schreven voor diverse kleinere bedrijven webteksten, bijvoorbeeld teksten over een huis verkopen via een makelaar, teksten over de kosten van een aankoopmakelaar en teksten over het vergelijken van diverse diensten.