Helder webadvies

Duidelijk webadvies

Online communicatie kan het succes van uw website maken of breken

Een zakelijke website is meer dan een visitekaartje. Met online reclamecampagnes, goede webteksten, zoekmachine optimalisatie en een degelijk design, heeft u een krachtig middel in huis om winst te genereren.

Wij denken met u mee

De mogelijkheden van internet zijn eindeloos, maar ze moeten natuurlijk wel aansluiten bij uw bedrijf. Wij brengen graag uw situatie in kaart en geven advies.

Tegenwoordig beredeneren mensen te snel vanuit de mogelijkheden die internet biedt. Dat is niet goed. Immers, internet blijft slechts een promotiemiddel om uw merk en product in de markt te zetten. Wij beredeneren vanuit uw product of dienst, en willen daarom eerst uw bedrijfssituatie goed begrijpen.

Wij kijken op basis van onze kennis en ervaring welke middelen bij uw bedrijf passen, en stellen samen met u een plan op waarmee we uw bedrijf online succesvol kunnen maken.

Consult of trajectmatig

Verbetering is een proces, maar u kunt natuurlijk ook eenmalig van onze diensten gebruikmaken. Wij functioneren graag als verlengstuk van uw bedrijf.

Wij vinden het bijzonder leuk om ondernemers te ondersteunen bij hun online bedrijfsvoering. Door ons brede kennisveld kunnen wij functioneren als het verlengstuk van uw bedrijf. Graag werken wij langere tijd met u samen, zodat we een stijgende lijn neer kunnen zetten. Een eenmalig consult is natuurlijk ook mogelijk.

Onze diensten

Voorbeeld

U heeft een klein advocatenkantoor met een ouderwetse website, en wilt advies over uw huidige online situatie.


Wij bekijken uw website en voer vervolgens een oriënterend gesprek met u. Heeft u op dit moment genoeg klandizie? In hoeverre speelt de staat van de huidige website daarbij een rol? Welke promotiemiddelen (ook offline) zet u nu in?

Het is mogelijk dat wij constateren dat de website inhoudelijk goed is, maar dat de ouderwetse layout onprofessioneel oogt. Wij zullen u afraden online te adverteren, totdat uw website een betere layout heeft. Bezoekers trekken die vervolgens op basis van uw ouderwetse website geen contact opnemen, is namelijk weggegooid geld.

De nieuwe layout kunnen wij faciliteren. Vervolgens kunnen wij een succesvolle AdWords-campagne voor u opzetten. Zo kunt u tegen redelijk minimale kosten een sterk online communicatiemiddel realiseren.

U hoeft geen volledig nieuwe website, u hoeft niets te doen met social media, u hoeft geen marketingbureau in de arm te nemen. De oplossing is vaak goedkoper dan het lijkt. Wij adviseren u graag.